Het bestuur

Home / Stichting / Het bestuur

Multimediale Stichting Aard wordt geleid door een veelzijdige, ervaren en betrokken leiding. Eenieder vertegenwoordigt verschillende kennis- en ervaringsgebieden, die elkaar aanvullen en versterken. Het bestuur voert zijn taken onbezoldigd uit. 

Philip Hanning, penningmeester

Philip Hanning, afkomstig uit de financiële wereld, overziet de financiële en administratieve zaken. Na zijn carrière in de financiële wereld heeft Philip vele jaren in het onderwijs gewerkt. Met zijn kritisch oog houdt hij de legale structuur van de stichting op zijn plek.

Anja Swart, voorzitter

Anja Swart is cultureel ondernemer, kunstverzamelaar en curator van moderne kunsten. Anja is met haar kennis en ervaring in cultureel ondernemerschap een aanwinst voor Aard. Ze is daadkrachtig, betrokken en heeft een scherp oog voor details.

Roel Schoonveld

Roel Schoonveld heeft een belangrijk deel van zijn leven gewijd aan Het Amsterdams Lyceum als leraar en als rector. Door culturele activiteiten te stimuleren op school heeft Roel onder zijn oud-leerlingen veel betrokken, actieve cultuur-maatschappelijke burgers. Ook buiten school is Roel actief in een aantal organisaties, dus voor de stichting Aard kan zijn ervaring goed ten dienste staan.

 

Facebook