Vrienden

Culturemakers

Home / Vrienden

Multimediale Stichting Aard is niet alleen voor theaterliefhebbers. Aard is voor iedereen. Voor mensen die om cultuur geven. Voor nieuwsgierigen die intellectuele uitdagingen niet schuwen. Voor mensen die bijdragen aan het behoud van de kwaliteit en diepgang van de hedendaagse kunsten. Wie betrokken is, is een ware culturemaker.

Uw betrokkenheid is voor ons onbetaalbaar. In de eerste plaats door uw interesse. Wat Multimediale Stichting Aard maakt is bedoeld om gezien te worden. Door u. En door vele anderen.

Ook uw financiële bijdrage aan de levensvatbaarheid van Aard is van belang voor wat de stichting voor ogen heeft. Heeft u interesse om financieel achter Aard te gaan staan? Wij gaan graag een relatie aan die past: met persoonlijke relaties een vriendschap, met zakelijke relaties een partnerschap.

Qua vriendschappen onderscheiden we Aardsminnaars, Aardsvrienden en Aardsmecenassen. Aardsminnaars steunen een specifieke Aardproductie, Aardsvrienden steunen Aard bij haar activiteiten op lange termijn en Aardsmecenassen garanderen het bestaan van Aard met een significante bijdrage.

Bij zakelijke partners maken we onderscheid tussen Project partners, Aardspartners en Exclusieve partners. Project partners steunen een specifieke Aardproductie, Aardspartners steunen Aard bij haar activiteiten op lange termijn. Met Exclusieve partners werken we nauw samen, zij garanderen de continuïteit van Multimediale Stichting Aard op lange termijn met een significante financiële bijdrage.

Mogelijk geniet u fiscaal voordeel als u bijdraagt aan de stichting, vooral ook door de culturele ANBI-status.

Facebook